Legfrissebb programok

Legnépszerűbb programok


Castle Defense | androidos játékok

A Castle Defense mindenkinek remek szorakozást nyújt, és most ingyen letölthető a Google Play webes áruházán. A  játkban 15 kézzel rajzolt térkép található.Tovább a cikkhez!

Real Racing 3 | androidos játék

A Real Racing 3. kiadása most ingyenesen elérhető a Google play-en. A játék sikerét a több mint egymilliós letöltési szám is mutatja. A játék minőségét az Electronic Arts Inc biztosítja.Tovább a cikkhez!

Asphalt 7: Heat | Androidos játék

Az Asphalt széria legújabb kiadása nagyot ütött az androidosok körében. Profi design, kiváló játékélmény, mint ahogy már megszokhattuk az előző kiadásokból. A játék egyetlen hátulütője talán az 1,2 GB-os méret.

Tovább a cikkhez!

Total Commander | fájlkezelő

Először is a Total Commander-t mindenképp a leghasznosabb programok közé sorolnám. Minden funkció megtalálható benne ami egy fájlkezelőnek szükséges, de nagyon sok egyéb tartalommal is rendelkezik, pl. ftp kapcsolatokat tudunk létrehozni vele.

Tovább a cikkhez!

ImTranslator | Online fordító program

Az ImTranslator-t minden firefox használónak érdemes letölteni , mivel a böngészés közben nagyon sok hasznát vehetjük. A program több mint 50 nyelven tud és többfajta funkcióval is szolgál a felhasználónak.

Tovább a cikkhez!

Adblock Plus | Firefox beépülő

Ha nem szeretjük a felugró, kéretlen reklámokat, akkor csak telepítsük a népszerű firefox beépülőt, az Adblock Plus-t. Gyorsítja a weblapok betöltését a reklámok kiszűrésével.

Tovább a cikkhez!

Easy GIF Animator | Kép animátor

Készítsen animációkat gyorsan, és egyszerűen az Easy GIF Animator-ral. A program tartalmaz egy képszerkesztő, és egy animáló felületet. GIF képekből tudunk mozgó képeket létrehozni, minden képnek külön megadható hogy mennyi ideig jelenjen meg, hogy a mozgó GIF hányszor ismétlődjön.

Tovább a cikkhez!

Windows Defender | Biztonsági szoftver

Hatékony biztonsága a Windows Defender-nek köszönhetően, funkciói: Vírusok felismerése és eltávolítása, adatbázis frissítés.Előnyei: rendszergazdaság nélkül is futtatható, 64-bites rendszerekre is. A Windows Defender Windows 2000-es rendszereken nem futtatható .

Tovább a cikkhez!

Ashampoo WinOptimizer | Windows optimalizáló

Az Ashampoo WinOptimizer a rendszer beszabályozását, karbantartását és megbízható védelmet nyújt. Szolgáltatások: automatikus rendszer elemzés a windows indulásával, Disc Doktor a merevlemez karban tartásához, StartUp tuner az automatikusan induló programok elemzéséhez.

Tovább a cikkhez!

Firefox | webböngésző

A firefox egy olyan webböngésző amely nagymértékben testre szabható, és kiegészítőből is bővelkedik. A firefox egy gyors, biztonságos, egyszerűen használható böngésző, ezt a rengeteg felhasználónak köszönheti akik bővítményeket hoztak létre. A sok-sok ezer kiegészítés, bővítmény közül itt válogathat: Firefox kiegészítők

Tovább a cikkhez!

Dexpot | virtuális asztal

A Dexpot lehetővé teszi, hogy alkalmazásonként különálló virtuális asztalaid legyenek, így lehetséges hogy egyik asztalon a grafikai, másikon pedig az üzleti programjaid vannak. Át kapcsolhat funkció billentyűvel vagy az egérrel, ezzel is növelve a munkaidőt.

Tovább a cikkhez!

IcoFX | ikonszerkesztő

Ingyenes, nagy tudású ikon szerkesztő program magyar kezelő felülettel. Az IcoFX-szel szinte bárhonnan kinyerhetjük a az ikonokat pl.: .EXE, .DLL, .OCX fájlok-ból. Saját képtárral, és effektekkel rendelkezik, mindebt tud amit egy átlagos képszerkesztőnek tudni kel.

Tovább a cikkhez!

Trillian Messenger | csevegőprogram

A Trillian Messenger egy olyan csevegő program amely több mint 15 azonnali üzenet küldőhöz és közösségi portálhoz tud csatlakozni, ezek közül a legismertebbek: MSN, AOL, Google Talk, Yahoo! Massenger, MySpaceIm, ICQ, Skype, Twitter. A program jelzi ha üzenetet kaptunk bármely szolgáltatótól, de lehetőségünk van fájlátvitelre, csoportos beszélgetésre, de azt is jelenti ha a Facebook-on valaki megoszt egy postot.

Tovább a cikkhez!

ESET Smart Security | vírusirtó

Az ESET Smart Security egy olyan programcsomag amely valós idejű fájlrendszer védelmet, webhozzáférés védelmet, tűzfalat, levélszemétszűrőt és még egyéb eszközöket tartalmaz. Az ESET Smart Security ugyanazt a vírus- és kémprogramvédelmet nyújtja, mint az ESET NOD32 Antivirus, de még pluszba beépített tűzfalat és SPAM szűrőt is tartalmaz.

Tovább a cikkhez!

OtsTurntables | hangkeverő program

OtsTurntables Free olyan ingyenes hangkeverő program amelyet kezdőknek, és DJ-nek is érdemes kipróbálni. A virtuális készlet a következőkből áll: két lemez, scretch-elés, tempó és hangmagasság beállítás,zenéket hátrafelé játszása, MP3, WAV, Ots fájlok és cd-k össze mixelése.

Tovább a cikkhez!

NVU | KompoZer | vizuális weblapszerkesztő

Az NVU a mozzila HTML szerkesztő programja, a mozzila többi programjához hasonlóan önálló program. A fejlesztők az alapszintű számítástechnikai ismeretekkel rendelkező otthoni felhasználóknak szánták a webszerkesztőt. Az éppen szerkesztett oldal HTML-forrása egy külön lapon megtekinthető, szerkeszthető, így a program a HTML nyelv megtanulásában is tud segíteni.

Tovább a cikkhez!

PDF Transformer | PDF konvertáló

PDF Transformer gyorsabbá és egyszerűbbé teheti a dokumentumok kezelését. A PDF converter bővíthető ezáltal még könnyebb lesz a PDF olvasás / írás. A OCR, és az Adobe Acrobat technológiájának köszönhetően.

Tovább a cikkhez!

µtorrent | torrentkliens

Az µtorrent klienssel egyszerűen és gyorsan tölthetünk le fájlokat. Letöltést vagy fájlból, vagy URL címről adhatunk hozzá a µtorrent-hez. A letöltés közben látjuk a fájl adatait: tracker, seed stb. A kliens-ről jó tudni még, hogy beállítható: ha elvégzi a fel/letöltést akkor magától kikapcsolódjon.

Tovább a cikkhez!

Jdownloader | letöltéskezelő

A jdownloader egy olyan java-ban írt szoftver ami több mint 200 fájlmegosztót ismer. A linkgyüjtő felületre kell beszúrni a letöltési webcímeket és a biztonsági kód beírása után kezdődhet is a filmek, zenék stb. letöltése. Egy felületen látjuk hogy milyen gyors a letöltésünk, ha elkészült a letöltés a program ki is csomagolja nekünk az állományokat.

Tovább a cikkhez!

Google Chrome | webböngésző

Íme a már sokak által ismert Google Chrome, itt megtalálhatjátok a fontosabb tulajdonságait: gyors indulás, gyors weboldal betöltés, közvetlenül a címsávból kereshet az interneten.Biztonságos böngészés a beépített védelemnek, a böngésző frissítéseknek, a legújabb biztonsági módosításoknak és egyebeknek köszönhetően.

Tovább a cikkhez!

Virtual DJ | DJ program

A Virtual Dj egy olyan hangszerkesztő, hangkeverő program, amely két keverő felülettel is rendelkezik. Az ingyenes verzióhoz csak néhány effektet és kiegészítőt kapunk. A Dj program skretch-elő, sebesség változtató, videónéző stb. panelt tartalmaz, továbbá a mixeléshez effektek, slamperek és loop (másodpercek, tizedmásodpercek ismételtetése) is rendelkezésünkre állnak.

Tovább a cikkhez!

Snagit | képlopó

A Snagit egy nagyon nagy tudású képlopó mely egy képlopó és egy szerkesztő felülettel is rendelkezik. A képlopáshoz 7 féle funkciót kínál a szoftver: teljes képernyő , kiválasztott terület, kézzel rajzolt terület, csak a menü vagy csak a linkek lefotózása vagy vágólapra helyezése.

Tovább a cikkhez!

VLC media player | média lejátszó

Ha egy olyan médialejátszót akar amely képes lejátszani szinte minden formátumot, és CD-t, DVD-t, akkor a VideoLan VLC media player-t ajánlom. Íme néhány ízelítő a sok-sok formátumból: .mp3, .Ogg, .DivX, .avi, .wav, .mov, .asf, .mkv, .ts, .Mpeg-2, .Mpeg-4, .amv, 3gp, .3g2

Tovább a cikkhez!

CopyToDVD | DVD és Blu-ray író

A CopyToDVD egy egyszerű és könnyen használható CD, DVD illetve Bul-ray író program, melynek segítségével Adat, Audio és Video lemezeket is létrehozhatunk,és az Audio CD-ket akár MP3, WMA, Ogg Vorbis, MusePack és APE formátumokból is elő tudjuk állítani.

Tovább a cikkhez!

PSPad | magyar weblapszerkesztő

A PSPad egy ingyenes weblapszerkesztő, mely magyar kezelő felülettel rendelkezik, és nemcsak HTML formátumú, hanem CSS, PHP, JAVA fájlokkal is dolgozhatunk, ráadásul a honlapszerkesztő a támogatott programnyelvek parancsait felismeri, ezzel is könnyítve munkánkat.

Tovább a cikkhez!

Daemon Tools | virtuális meghajtó

A Daemon Tools egy virtuális meghajtó, amellyel Safedisc, Securom, Laserlock, RMPS védelmi rendszereket emulálhatunk. Egyszerre 4 virtuális meghajtót kezel, az alábi képfájlokat támogatja: .cue, .iso, .bwt, .cdi, .b5t, .ccd, .mds, .nrg, .pdi.

Tovább a cikkhez!

Audacity | hangszerkesztés

Az Audacity egy többsávos hangkezelő és szerkesztő program. Alkalmas hangfelvételhez, hangtorzításhoz, rengeteg effekttel rendelkezik, magyar kezelőfelülettel.

Tovább a cikkhez!

Gimp | ingyenes képszerkesztő

A GIMP a Photoshop-hoz hasonló ingyenes képszerkesztő.Fontos tulajdonságai hogy rétegeket kezel, képek átméretezésére is alkalmas és nagyon sok formátumot ismer köztük a .psd(photoshop) formátumot.

Tovább a cikkhez!

Speccy | rendszer-diagnosztikai program

Speccy egy olyan segédprogram mellyel a rendszer diagnosztikánkat tekinthetjük meg: az operációs rendszert, a processzort, a RAM-ot, grafikus kártyát, merevlemezeket, és az optikai meghajtóinkat.

Tovább a cikkhez!

Defraggler | töredezettségmentesítő

A Defraggler programmal könnyedén elemezhetjük és töredezettség mentesíthetjük az NTFS és a FAT32-es meghajtónkat. Magyar kezelőfelület és egyszerű használat ahogy ezt már megszokhattuk a Piriformtól.

Tovább a cikkhez!

Recuva | törölt fájlok visszaállítása

A Recuva-val a lomtárból véglegesen eltávolított dokumentumokat varázsolhatjuk vissza. Nem csak a merevlemezrõl hanem pendreivról, mp3-ról és memóriakártyákról is visszanyerhetjük adatainkat.

Tovább a cikkhez!

Ccleaner | rendszerkarbantartó

A Ccleaner gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a számítógépedet, könnyű kezelni és csak kis helyet foglal: mindenki számára alkalmas karbantartó program. A Ccleaner magyar a kezelőfelületet biztosít, és teljesen ingyenes!

Tovább a cikkhez!

Copyright 2014
Lengyel Richárd & Lengyel Nándor
Weblapkészítés - Keresőoptimalizálás - iPhone programok - Koktélok, Gyümölcskoktélok - Családi ház építés