Magyar iPhone portál
iPhone programok


Program keresés

Kategóriák


iPhone cikkek


iPhone alkalamazások
minden generációra:

Legfrissebb iPhone cikkek

Legnépszerűbb iPhone cikkek


Clingo – Univerzális tartó

Clingo – Univerzális tartó - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

A különleges ragasztóval ellátott Clingo tartó gyártótól függetlenül, bármilyen típusú telefonnal együtt használható.Tovább a cikkhez!

Apple Steve Jobs nélkül

A mai napon Steve Jobs azonnali hatállyal lemondott az Apple vezérigazgatói posztjáról. Helyét korábbi helyettese Tim Cook veszi át.Tovább a cikkhez!
Apple Steve Jobs nélkül - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

ELMŰ-ÉMÁSZ alkalmazás

ELMŰ-ÉMÁSZ alkalmazás  - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

A közelmúltban egy újabb magyar fejlesztésű alkalmazás került be az AppStore kínálatába. Az ELMŰ a közüzemi szolgáltatók közül elsőként jelentette meg iPhone-ra készült App-ját.Tovább a cikkhez!

Hírdetőt keresünk

A Magyar iPhone Portál hírdetőt keres, akinek a hírdetései a jelenlegi Google hírdetések helyére kerülnének, ár megegyezés alapján. Jelentkezni a lricsi@lricsi.hu címen, vagy a 06 30 644 7055-ös telefonszámon lehet.Tovább a cikkhez!

Hungarian Desserts - Magyar sütemények tárháza

Hungarian Desserts - Magyar sütemények tárháza - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Néhány napja jelent meg a legnépszerűbb magyar sütemények receptjeit tartalmazó alkalmazás a Hungarian Desserts. Ajánlott minden süti kedvelőnek, háziasszonynak vagy egyszerűen csak a hazai ízek kedvelőinek.Tovább a cikkhez!

Shopping To-Do Pro - Virtuális bevásárló lista

A papírcetli már a múlté. Bevásárlólistánk kialakításához ezentúl nem lesz szükség papírfecnire.Tovább a cikkhez!
Shopping To-Do Pro - Virtuális bevásárló lista - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

LockGestures - program a záróképernyőhöz

LockGestures - program a záróképernyőhöz - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

A LockGestures nevezetű alkalmazás segítségével, életetvarázsolhatunk a záróképernyőnkre, így az egyébként csak "billentyűzárként" funkcionáló záróképernyőn alkalmazásokat indíthatunk el, de akár a képernyő fényerejét is változtathatjuk, vagy tovább léptethetjük a zenelejátszót.Tovább a cikkhez!

Dropbox - a pendrive utódja

A népszerű online tárhely mobilos változata.Tovább a cikkhez!
Dropbox - a pendrive utódja - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

CarTunes – zenehallgatás vezetés közben

CarTunes – zenehallgatás vezetés közben - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Könnyen kezelhető zenelejátszó alkalmazás sofőröknek. Gestures-sel működik, használata egyszerű és kényelmes.Tovább a cikkhez!

Facebook Messenger - új alkalmazás

A héten jelent meg a legnagyobb közösségi oldal újdonsült alkalmazása a Facebook Messenger.Tovább a cikkhez!
Facebook Messenger - új alkalmazás - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Vízálló tok iPhone-ra

Vízálló tok  iPhone-ra - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

A Krusell SEaLABox 30 percig vízállóvá varázsolja iPhone-odat, miközben az alapvető funkcióit zavartalanul használhatod.Tovább a cikkhez!

Sziget 2011 - alkalmazás

Az idei fesztiválszezon együtt jár az adott fesztiválról szóló App-al. Korábban már találkozhattunk a VOLT, a Balaton Sound és a Hegyalja Fesztiválhoz készült alkalmazásokkal, a napokban pedig debütált a 2011-es Sziget Fesztiválé is.Tovább a cikkhez!
Sziget 2011 - alkalmazás - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

WordPress for iOS – bloggereknek

WordPress for iOS – bloggereknek - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

A WordPress for iOS elsősorban azoknak a webszerkesztőknek és bloggereknek ajánlott, akik egy percre sem szeretnének elszakadni kedvenc webes felületüktől.Tovább a cikkhez!

Speedtest.net - hálózatsebesség mérés

A jól ismert internetes oldal - a speedtest.net - elkészítette ingyenes iPhone alkalmazását, melynek segítségével egyszerűen tudjuk vizsgálni internetkapcsolatunk sebességét.Tovább a cikkhez!
Speedtest.net - hálózatsebesség mérés - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Memory - iPhone memória statisztikák

Memory - iPhone memória statisztikák - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

A Memory alakalmazás segítségével - ahogy azt a neve is mutatja - az iPhone memóriájba nézhetünk bele. Részlets statisztikákat kapunk arról, hogy az egyes programok hány Mbyte-ot kötnek le a meórinkból, vagy hogy a futó szolgáltatások mennyire terhelik a processzort.Tovább a cikkhez!

Ringtones Show - csengőhang konvertálás

Az iPhone 4G egyik legidegesítőbb problémája, hogy nem lehet az iTunesos zenéket betenni csengőhangnak, hanem csak a gyári és egyéb programokból letöltött "gyenge színvonalú" csengetésekből válogathatunk. A Ringtones Show segítségével átkonvertálhatjuk mp3 számainkat mr4 formátumúvá, ami már beállítható csengőhangnak.Tovább a cikkhez!
Ringtones Show - csengőhang konvertálás - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Viber – Ingyen telefonhívás?

Viber – Ingyen telefonhívás? - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Igen! A Viber segítségével bármikor ingyen hívhatod barátaidat és ismerőseidet. Sőt! Az SMS-ért sem kell fizetned.Tovább a cikkhez!

PandoraBox - segédprogram

A PandoraBox nevű egyszerű kis alkalmazással bármikor nyomon követhejülk a frissen megjelenő App-okat, így többé sosem kell lecsúsznunk a legjobb programokról.

Tovább a cikkhez!
PandoraBox - segédprogram - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Biztonsági mentés - dokkolóval

Biztonsági mentés - dokkolóval - iPhone Programok, iPhone alkalmazások A biztonsági mentés egy olyan dolog, ami, habár fontos, mégis tipikusan csak azok végeznek el, akik már vesztettél el adataikat. Ennek az oka a mentés időigényessége lehet, viszont ha az adatainktárolásához semmit nem kell tennünk, egyszerűen csak töltőre tennünk a telefont, akkor megoldódhat ez a probléma.

Tovább a cikkhez!

Napelemes iPhone töltő, akkumlátor

Ha ki kéne emelni az iPhone legnagyobb gyengeségeit, a rövid akku üzemidő biztosan a lista élén lenne. Ennek kiküszöbölésére mindenhova hasznaos lehet egy töltő: az irodába, az autóba, otthonra, de mi van ha éppen idegen helyen, esteleg a szabadban merül le a készülék? Egy napelemes töltőnek ez sem okozhat problémát.

Tovább a cikkhez!
Napelemes iPhone töltő, akkumlátor - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Lux Touch - RISK társasjáték iPhone-on

Lux Touch - RISK társasjáték iPhone-on - iPhone Programok, iPhone alkalmazások A jól ismert Rizikó (RISK) névre hallgató társasjáték elérhető iPhone-ra is, így bármikor élvezhetjük ezt, a remek stratégiai játékot.

Tovább a cikkhez!

Letölthető az iOS 4.3.5

Egy héttel az iOS 4.3.4 megjeleése után máris letölthető a 4.3.5-ös frissítés, ez egy szükséges lépés, mivel az előző verzió sebezhető volt PDF-ek kezelése közben.

Tovább a cikkhez!
Letölthető az iOS 4.3.5 - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

1,5 milliárd programletöltés az Appstore-ból

1,5 milliárd programletöltés az Appstore-ból - iPhone Programok, iPhone alkalmazások Július 7-én az App Store-ból letöltött proramok száma elérte az 1,5 milliárdot, persze ezzel csak saját rekordját javította meg az Apple, noha még csak három éve "nyitotta meg kapuit" az App Store, már így is a világ legnagyobb szoftverboljának tekinthető.

Tovább a cikkhez!

Szerkesztőt keresünk !!

A Magyar iPhone portál egy immár harmadik éve működő oldal, ezalatt az idő alatt közel 65 ezer ember tekintette meg, több, mint 140 ezerszer az oldalt, és több, mint 130 követőt gyűjtött maga köré a portál, ráadásul 3-szor feltörték az admin felületét, most viszont elérkezett az az idő, amikor már nincs elég időnk a cikkírásra, de fájna a szívünk, ha be kéne zárni az oldalt, ezért szerkesztőt keresünk, aki heti 2-3-4 cikkel gazdagítaná az oldalt, persze nem ingyen...Tovább a cikkhez!
Szerkesztőt keresünk !! - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Apple Store Budapesten

Apple Store Budapesten - iPhone Programok, iPhone alkalmazások Az Apple nem rég hozott nyilvánosságra egy listát, ami a közeljövben Apple Store-oknak helyet adó városok nevét tartalmazza, és ezen a listán Budapest is szerepel, de ez korántsem annyira meglepő, hiszen Magyarország beletartozik az iPad2 legszükebb külföldi forgalmazási rétegébe is.

Tovább a cikkhez!

Origo alkalmazás iPhone-on

A napokban jelent meg iPhone-ra az Origo saját programja, ami a híroldal vezető híreit jeleníti meg, az első három, azaz a legfontosabb hírek ráadásul képeket is kaptak. Nagyon hasznos, hogy a cikkeket le lehet tölteni, és így azokat offline módban is el lehet olvasni.

Tovább a cikkhez!
Origo alkalmazás iPhone-on - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Megjelent a iPhone Facebook 3.4

Megjelent a iPhone Facebook 3.4 - iPhone Programok, iPhone alkalmazások Április 4-én a Facebook kiadta a legújabb, 3.4-es iPhone-ra írt verzióját, melyben a felhasználók véleménye alapján sok hibát kijavítottak, többek között képfeltöltés alatt tapasztalható hibákat is.

Tovább a cikkhez!

Bluetooth fájlátvitel iPhone-on

A probléma, hogy nem tudunk fájlokat küldeni bluetooth segítségével egyik készüklékről a másikra egyidős az iPhone-nal. Most, 2010-ben megérkezett a megoldás, az iBluenova. Ezzel az alkalmazással bármilyen mobilra küldhetünk fájlokat és fogadhatjuk is mindenféle tartalmat.

Tovább a cikkhez!
Bluetooth fájlátvitel iPhone-on - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

iPhone távirányító

iPhone távirányító - iPhone Programok, iPhone alkalmazások Az L5 Technology februárban piacra dob egy infra kiegészítőt, melyet az iPhone dokkolójához kell csatlakoztatni és így az iPhone akár távirányítóként is funkcionálhat. A cég szerint a kiegészítő bármelyik iPhone vagy iPod Touch kiegészítővel kompaktibilis lesz.

Tovább a cikkhez!

Kiépült a világ első 4G-s hálózata

A TeliSonera skandináv mobil szolgáltató néhány napja tette közzé, hogy teljesen kiépült és üzembe helyezték a világ első 4G-s hálózatát. A negyedik generációs hálózat a Turbo 3G-nél akár 10-szer gyorsabb, 100Mb/s-es sebességet is képes elérni.

Tovább a cikkhez!

Áldott, békés karácsonyt!

Áldott, békés karácsonyt! - iPhone Programok, iPhone alkalmazások Áldott békés karácsonyt kíván minden kedves olvasójának a Magyar iPhone Portál!

Tovább a cikkhez!

NFS Shift - iPhone

Need for Speed rajongók figyelem! Megjelent a Shift iPhone-ra. Ha a grafika tényleg olyan szintű, mint amit a videón is látunk akkor az autós iPhone játékok új generációjáról beszélhetünk.

Tovább a cikkhez!
NFS Shift - iPhone - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

iPhone Labyrinth 2

Közeledik a karácsony a boldogság ideje, ilyenkor marad idő a játékra is, ezért néhány iPhone játék bemutatását tervezem. A nagy sikerű, már-már történelmi magaslatokban lévő játéknak, a Labyrinth-nak megérkezett a második része.

Tovább a cikkhez!

iPhone rablások

Nemrégiben történt egy nagy iPhone rablás, az ügyben már az Interpol is nyomoz, most a készülékek Oroszországban bukkantak fel. Itt ugyanis még nem lehet hivatalosan 3GS-t kapni, ezért elég logikus a dolog.

Tovább a cikkhez!

iPhone árcsökkenés a T-mobile-nál

November 16-án az iPhone ára lecsökkent a T-mobile-nál az IKON díjcsomagban. Az IKON 200, 400 és 600 díjcsomagokban a már megszokott szolgáltatásokat most olcsóbban kaphatjuk meg.

Tovább a cikkhez!

iPhone díjcsomag összehasonlítások

A legtöbben valamelyik IKON díjcsomaggal vásárolják meg iPhone-jukat, pedig nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb számukra. Az esetek többségében azért ez a nyerő, de ha mi nem tartozunk az átlaghoz fontos lehet elgondolkodni a megfelelő díjcsomagon iPhone 3GS vásárlása előtt.

Tovább a cikkhez!

iPhone iGO frissítés

Végre megérkezett a frissítés az iGO-ra, de egyenlőre még csak a Nyugat-európai változat jött ki. Remélhetőleg a jövőben nem kell majd 3 hónapot várni a frissítésre.

Tovább a cikkhez!

iPhone Recorder - Hanrögzítés

Az iPhone Recorder egy ügyes alkalmazás, melynek segítségével mp3, m4a és aac formátumban tudunk hangot rögzíteni. Kissé zavaró lehet, hogy belépés és hangrögzítés után mindig felkínálja a program, hogy vásároljuk meg, de mivel ez a szoftver az Installerből ingyenesen is letölthető ez azért egy elviselhető kompromisszum.

Tovább a cikkhez!

Érkezik a Photoshop iPhone-ra

A PC-ről már jól ismert képszerkesztő alkalmazás most kedvenc mobilunkra is megérkezett. Persze nem szabad azt gondolni, hogy olyan képességekkel rendelkezik, mint a "bátyja", inkább a photoshop.com-on található online képszerkesztőre hasonlít, valószínűleg innen kapta a Photoshop.com Mobile elnevezést.

Tovább a cikkhez!

PhotoForge - képszerkesztés iPhone-on

A PhotoForge az egyik legjobb képszerkesztő alkalmazás iPhone-ra, az AppStore-ból 3 dollárért letölthető. Ez az egyik legtöbb eszközzel rendelkező és mégis legkönnyebben használható képszerkesztő program.

Tovább a cikkhez!

iPhone 4G - Az első hírek

A napokban rebbent fel a hír, miszerint az első információ az iPhone 4. generációjáról a képen látható SIM kártya tartó tálca. Egyenlőre az sem biztos, hogy a ez valóban az iPhone tartozéka, egyesek szerint a közeljövőben érkező iTablet-é.

Tovább a cikkhez!

Érkezik a Google saját navigációja?

Egyes híresztelések szerint a Google egy saját navigációs szoftveren dolgozik, melyre olyan módon van is lehetősége, hogy rendelkezik saját térkép rendszerrel így már "csak" keretprogramot kell írni a navigációhoz.

Tovább a cikkhez!

Hogyan futhat a GTA iPhone-on?

Az OTOY kifejlesztett egy technológiát, amely képes nagy hardver igényű programok futtatására. Az eljárás lényege, hogy ezek a programok egy távoli szerveren futnak és az iPhone-ra csak egy kliens programot kell telepíteni, amely a mozgóképképként megjeleníti és a felhasználó utasításait közvetíti.

Tovább a cikkhez!

Már FTP is van iPhone-on

A napokban jelent meg az a program, amivel csatlakozni tudunk szerverünkhöz FTP segítségével és így fájlokat tölthetünk fel és le, törölhetünk és átnevezhetünk állományokat.

Tovább a cikkhez!

Online részvény és devizaárfolymok az iPhone-on

Az iPhone Stocks alkalmazás segítégével bármikor megtudhatjuk az aktuális deviza, részvény és egyéb tőzsdei árfolyamokat.

Tovább a cikkhez!

Jön a Firefox iPhone-ra

A Mozzila vezérigazgatója elárulta, hogy már csak hetek kérdése, hogy megérkezzen az iPhone-ra fejlesztett Firefox webböngésző. A programba elvileg beépítik a Weave nevű funkciót...

Tovább a cikkhez!

Orbit iPhone - A könnyebb ikonkezelésért!

Ez a kis alkalmazás megkönnyítheti a springboard-on való navigálást. Igazából nincs is mit mondani róla, a kép magáért beszél.

Tovább a cikkhez!

Fejelsztik az első iPhone tűzfalat

Elkezdték az első FireWall fejlesztését iPhone-ra. Ez a biztonsági program riasztani fog minket, ha egy app az AppStore-hoz kapcsolódik és adatokat probál gyűjteni a telefonunkból.

Tovább a cikkhez!

Jön az iPhone 4G? Állítólag igen.

Az Apple-nél nagyon ott vannak a marketingesek, mert a 3GS 3 hónappal ezelőtti megjelenése óta hibába jelentették be a Motorola új csodatelefonját, hiába van készülőben a Google Android 2.0 mobil operációsrendszer, mégis már sok helyen nem ezkről, hanem az iPhone 4G-ről van szó.

Tovább a cikkhez!

A Nokia beperelte az Apple-t

Nemrég a Nokia pert indított az Apple ellen, mert szerintük az Apple az iPhone 2007-es elkészítése óta folyamatosan megsértette 10 szabadalmukat is. Ezek alapvető mobilszabalmak pl. GSM, 3G, UMTS voltak, melyeket minden más mobilgyártó megvásárolt a Nokia-tól, csak az Apple nem.

Tovább a cikkhez!

To-Do Lists - tennivalók

Ezzel az egyszerű kis iPhone alkalmazással feljegyezhetjük a napi teendőinket, minden feljegyzés mellé csatolhatunk egy funkciót a címjegyzékből (SMS, E-mail), erre a program külön is figyelmeztet.

Tovább a cikkhez!

!!!ELKÉSZÜLT!!! - Megújult a Magyar iPhone portál

A mai napon elkészültem a régi cikkek átírásával, a régi oldalak átirányításával, így mától az új design-nel tekinthetitek meg az iPhone portált. Ajánlom mindenki figyelmébe a bal oldalon a menü felett lévõ Google kapcsolat szolgáltatást, ennek segítségével feliratkozhattok a webhelyre és így kommenteket írhattok, a késöbbiekben pedig más funkciókat is használhattok.

Tovább a cikkhez!

Metro Europe - Európa metróhálozata iPhone-on

Ha Európa valamelyik nagyvárosába utazna és ott a metrót is használná elengedhetetlen alkalmazás a Metro Europe.Tovább a cikkhez!

3DeeCamera - 3D-s fénykpek iPhone-nal

Ha valakit érdekel az anaglyph fényképek készítése, annak mindenképpen ajánlott beszerezni ezt az alig 1 dolláros alakalmazást az iPhone-jára.

Tovább a cikkhez!

AirMe - egy iPhone program a fotómegosztáshoz

Az AirMe segítségével könnyedén megoszthatjuk az iPhone-nal készült fotóinkat szinte bárhol, bármikor.

Tovább a cikkhez!

iPhone iGO 8 - Magyar navigáció iPhone 3G S-re

Már június végén bejeltette a Nav N Go, hogy kiadja saját navigációs szoftverét iPhonra. Az iGo 8 névre hallgató, de az iGo Amigo alapjaira épülõ program 3G S-re készül, de természetesen akinek régebbi iPhone-ja van, de 3.0-ás szofteverrel van felszerelve, annak sem kell aggódnia.

Tovább a cikkhez!
iPhone iGO 8 - Magyar navigáció iPhone 3G S-re - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

LocateMe - helymeghatározás iPhone - nal

LocateMe - helymeghatározás iPhone - nal - iPhone Programok, iPhone alkalmazások Ezzel az egyszerû alkalmazással az adótornyok segítségével egészen pontosan meg tudjuk határozni a pillanatnyi helyzetünket.

Tovább a cikkhez!

MxTube - Videó letöltés a YouTube - ról

Ha a YouTube videóit nem csak wifi közelben szeretnénk nézni, akkor jó lesz
az MxTube - ot is letölteni az iPhone-ra, mert így nem csak megnézhetjük a videóket, de le is tölthetjük azokat.


Tovább a cikkhez!

MobilNavigator - Navigáció iPhone 3G S-re

Még épphogy csak bejeltették az iPhone 3.0 szoftver publikálását, máris kiderült, hogy várhatóan július elején jelenik meg a MobilNavigator a Navigon cég fejlesztésében.

Tovább a cikkhez!

iPhone 3G S - Videotelefonálás iPhone-on?

Néhány érdekes dolgot találtak az Amerikai szabadakmi hivatal oldalán. Többek között a mozgásérzékelővel és egy, az előlapon elhelyezett kamrával kapcsolatos cikkekre leltek az amerikai Apple Funok.


Tovább a cikkhez!

Skype iPhone-on - Megérkezett a hivatalos kliens

Végre megérkezett a várva-várt, hivatalos, iPhone-ra készített Skype chat alkalmazás. Ebben a szoftverben sincs semmilyen meglepõ újítás, de néhány kisebb funkció hiányzik belõle.

Tovább a cikkhez!

iCube - Rubik kocka iPhone-on

Tulajdonképpen a cím mindent elmond a játékról. Ha valaki szeret Rubik kockázni és van iPhone - ja, akkor most megtalálta az egyik legjobb játékot.

Tovább a cikkhez!

A Konami iPhone játékokat dob piacra

Az egyik nagy játékfejlesztő cég a Konami több iPhone és iPod játékot fejleszt, többek között a Playstation - ről ismert Metal Gear Solid - ot.

Tovább a cikkhez!

Space DeadBeef - Lövöldözös játék iPhone - on

Remek minőségű lövöldözűs játékprogram iPhone-ra. Kb. ezzel lehetne jellemezni ezt a könnyen kezelhetű játékot. Ezt az iPhone -os játékot két kézzel lehet használni, de egy kézzel is ellehet boldogulni.

Tovább a cikkhez!

Quake - Megérkezett iPhone - ra

A PC - ről ár ismert klasszikus lövöldözős játék végre megjött iPhone - ra is. A játék mínőségéről leginkább a kép beszélhet, úgyogy nem is húzom tovább...

Tovább a cikkhez!

Poddle-Ügyeségi játék golyókkal

Ügyeskedj a kilőtt golyóddal úgy, hogy minél több másik golyót találj el! Kb. így jellemezném ezt az iPhone -os ügyességi játékot

Tovább a cikkhez!

AirHockey - Üsd be a korongot az ellenfél kapujába

Eddig inkább csak "komolyabb" programokkal foglalkoztunk, most viszont Szeretnénk néhány játékot is bemutatni...

Tovább a cikkhez!

ParkingLot - Logikai játék az iPhone - on

Ennek az egyszerű logikai játéknak a lényege, hogy a kicsi sárga "Bogarat" a helyére parkoljuk úgy, hogy a többi autót csúsztatjuk arrébb.

Tovább a cikkhez!

Fring - Skype, Msn aziPhone - on

Korábban ennek a kiváló iPhone szoftvernek csak a telepítési eljárását írtuk le, most egy rövidebb teszt formájában megmutatjuk, hogy mit is tud ez a progi.

Tovább a cikkhez!

AM - Egy újabb chat program Msn - re

Korábban már bemutattunk egy hasonló programot a Fring - et, az ilyen alkalmazások segítségével az iPhone - ból egy remek "chatphone" - t lehet készíteni...

Tovább a cikkhez!

Convert - Az iPhone átváltó alkalmazása

Egy miniatűr szoftver, de az átváltásokban mindenes, minden iPhone-ra elkellhet.

Tovább a cikkhez!

MaCalc - iPhone - os számológép profiknak

Alapvetõ mûveletekhez az iPhone "beépített" számológépe is elegendõ, de komplikáltabb feladatokhoz szükséges lehet az MACalc is. Tényleg remek számológépszámológáp az MACalc, mivel a 10 - es számrendszer (decimal) mellett képes 16 - os (hexamal) és kettes (binary) számrendszerekben is dolgozni, és a váltáshoz csak a mód gomot kell megérintenünk.

Tovább a cikkhez!
MaCalc - iPhone - os számológép profiknak - iPhone Programok, iPhone alkalmazások

Sketches - iPhone - os rajzoló program

Egyszerűen, gyorsan használható ingyenes "firkaprogram", nagyon szórakoztató ahogyan rajzolni lehet vele...

Tovább a cikkhez!

Snapture - a feltört iPhone kamerája

Az Installerbõl letölthetõ pici, ingyenes fényképezõ program kiváló megoldás lehet azon iPhone használók számára akiknek nem felel meg teljesen az Apple alapszoftvere.Tovább a cikkhez!

VideoRecorder - Videófelvétel készítése iPhone-nal

A VideoRecorder azért különleges, mert nem csak állóképeket lehet vele készíteni, mint a Snapture és a Sketches alkalmazásokkal, hanem mozgófelvételeket is.

Tovább a cikkhez!

iPhone - os Fring telepítési eljárás

Skype, MSN vagy Google Talk az iPhone-odon? A Fringet pont erre találták ki... A cikkben megmutatjuk, hogy hogyan telepítheted ezt a programot.

Tovább a cikkhez!

Copyright 2021 - Lengyel Richárd
Weblapkészítés - Keresőoptimalizálás - Ingyenes német nyelvleckék - Webmester blog - Program letöltés - Családi ház építés