Magyar iPhone portál
iPhone programok


Program keresés

Kategóriák


iPhone cikkek


iPhone alkalamazások
minden generációra:

Snapture - a feltört iPhone kamerája

Az Installerbõl letölthetõ pici, ingyenes fényképezõ program kiváló megoldás lehet azon iPhone használók számára akiknek nem felel meg teljesen az Apple alapszoftvere.

Amint elindítjuk a menübõl - egy kis töltés után - az objektíven keresztül látható kép jelenik meg, ahogy ez a legtöbb kamerával lenni szokott... A képernyõ alsó részén 5 pontból álló menü található, amely tartalmazza a fényképezést (snapture), a beállításokat (settings), a fotókat illetve az infó és segítség (help) menüpontot.

snapture

Az elsõ pontban értelemszerûen fényképezni lehet, többféle beállítással pl.: fekete-fehér vagy színes felvétel, képméret és többfajta fényképezési lehetõség is megtalálható itt: visszaszámláló és sorozatkép készítése.

A második pontban beállíthatjuk a visszaszámlálás hosszát és különféle "haladó" beállításokat köztük a csendes módot, a gyors sorozat képet vagy az automatikus forgást és akár azt is, hogy megjelenjen-e a fényképezésnél egy csúsztatással mûködõ zoom.

A harmadik helyen az eddig elkészített fotókat tekinthetjük meg...

A negyedik és ötödik pont csak a "szokásos" informáciokkal látja el az esetleges érdeklõdõket, pontosabban leírja , a készítõ nevét, a dizájnert... az ötödik pontban egy weblap jelenik meg, ahol a gyakran ismételt kérdések és egyéb segítségek találhatók.

Lricsi

iPhone portál főoldal 2008-10-02 20:46:30


További cikkek a témában:

3DeeCamera - 3D-s fénykpek || AirMe - fotómegosztás || Videorecorder- Videófelvtelek

Megosztás

Copyright 2021 - Lengyel Richárd
Weblapkészítés - Keresőoptimalizálás - Ingyenes német nyelvleckék - Webmester blog - Program letöltés - Családi ház építés